Account maken  Inloggen

Premiere Pathé Ultrakort 2019

Door: Edwin van het Bolscher, 4 juli 2019 Utrecht - Gisteravond waren de premières Ultrakort 2019 in Pathé Utrecht. 3DHYPE was op uitnodiging van Happy Ship aanwezig. Er waren net als voorgaande jaren 4 zeer korte animaties te bewonderen. Enkele notabelen op de avond waren verrast van de kwaliteit dat getoond werd door Nederlandse Animatoren. Alle 4 de animaties staan in het "voorprogramma" van bioscoopfilms die gedraaid worden in Pathé.
Vrienden van 3dhype:

Dit jaar waren er twee 3D animaties, een 2D animatie en 1 stopmotion.

Blind Date
Blind Date (3D) was een productie van Happy Ship, geregisseerd door Camiel Schouwenaar die het "verhaaltje" ook had bedacht. Een bijzonder koppelende animatie waar het verhaal een glimlach aan de binnenkant veroorzaakte.

Cinema
Cinema (2D) is geproduceerd door Bart Maalderink en werd geregisseerd door Merel Hamers, zelf ook een getalenteerd 2D animatrice. Een animatie waarin een frustratie van de regisseuse even op de voorgrond wordt gezet.


Human Nature
Human Nature (stopmotion) werd geproduceerd door Family Affair Films en de regie was in handen van Sverre Frederiksen. Maakt een punt over hoe we eigenlijk tegenover onze eigen omgeving staan. Maar het mooie is dat je eerst kijkt naar iets waar je eerder je wenkbrauwen bij gaat fronzen.

Rauw
Rauw (3D) is geproduceerd door Storm Postproduction. De regie was in handen van Ben Brand. Een film waarmee iedereen ooit te maken krijgt of al heeft meegemaakt. Hieronder screenshots van Rauw.n/a Likes 437 Views
Sluit je aan bij duizenden artiesten met een voorsprong Ontvang gratis motiverende artikelen, tutorials, tips, vacatures, middelen en nieuws die in je inbox worden bezorgd
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

HKU - Des Duivels

Undone is klaar

Japanse studio zet Autodesk aan de kant

HDR2EXR voor Rico Theta

Trailer Fractal Time - Julius Horsthuis 360 Film

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten