Account maken  Inloggen

Photopea, gratis Photoshop online/offline

Door: Edwin van het Bolscher, 4 juli 2019 Photopea is een geavanceerde afbeeldingseditor, die zowel met raster- als vectorafbeeldingen kan werken. Je kunt het gebruiken voor eenvoudige taken, zoals het aanpassen van het formaat van afbeeldingen, en ook voor complexe taken, zoals het ontwerpen van webpagina's, het maken van illustraties, het verwerken van foto's en meer.
Vrienden van 3dhype:

Kleuren
Op dit moment werkt Photopea met de sRGB-kleurruimte (de basiskleurruimte voor het web), met de 8-bits kleurdiepte. Alle geƫxporteerde bestanden gebruiken ook sRGB.

Photopea starten en gebruiken
Photopea-editor werkt in een webbrowser. Het kan worden gestart door naar https://www.Photopea.com te gaan. Photopea kan op elk apparaat (desktop, laptop, tablet, telefoon of elke andere computer) worden uitgevoerd, maar voor het beste comfort raden we aan een groot scherm, een nauwkeurig aanwijsapparaat (een muis of een stylus) en een toetsenbord te hebben.

Photopea werkt volledig op je apparaat, net als Sketch of Photoshop. Het uploadt geen van uw bestanden naar het internet. Je kunt Photopea.com laden, verbinding met het internet verbreken en volledig offline blijven gebruiken. Geen van je bestanden verlaat ooit uw computer.
n/a Likes 416 Views
Sluit je aan bij duizenden artiesten met een voorsprong Ontvang gratis motiverende artikelen, tutorials, tips, vacatures, middelen en nieuws die in je inbox worden bezorgd
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

HKU - Des Duivels

Undone is klaar

Japanse studio zet Autodesk aan de kant

HDR2EXR voor Rico Theta

Trailer Fractal Time - Julius Horsthuis 360 Film

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten