Account maken  Inloggen

NFF Extended ontwikkeling Auteursrecht

Door: Edwin van het Bolscher, 8 juli 2019 De ontwikkeling van het auteursrecht en de komst van steeds meer (nieuwe) superplatforms maken dat Nederlands Film Festival Extended graag de stand van zaken wil opmaken aangaande het auteursrecht en vergoedingen in Nederland.

Onder leiding van moderator Monica Bremer (Bremer & De Zwaan) zet een aantal sprekers uiteen hoe in Nederland de auteurswet, auteursrechten en vergoedingen op dit moment zijn geregeld, welke organisaties zich hiermee bezighouden en wie er aanspraak kan maken op welke vergoedingen. Ook wordt er aandacht geschonken aan hoe het is georganiseerd in vergelijkbare andere Europese landen.

De bijeenkomst bestaat uit meerdere delen: in de ochtend geven experts korte presentaties over de huidige situatie. Hierna volgt een gemeenschappelijke lunch waar de deelnemers kunnen napraten over de presentaties. Na de lunch vindt het interactieve deel plaats, waar vragen worden behandeld met de sprekers uit de ochtendsessie. Gedurende de gehele bijeenkomst en de lunch kunnen vragen worden geüpload via een app.

PROGRAMMA
  • 09:30 – 10:00 uur: Inloop Cinema 1
  • 10:00 – 10:10 uur: Inleiding door moderator
  • 10:10 – 12:00 uur: Presentaties
  • 12:00 – 13:00 uur: Lunchbuffet Foyer Cinema 1
  • 13:00 – 14:00 uur: Interactieve vragensessie met de sprekers, Room at the Top
  • 14:00 uur: Einde bijeenkomst


Koop hier tickets
n/a Likes 276 Views
Sluit je aan bij duizenden artiesten met een voorsprong Ontvang gratis motiverende artikelen, tutorials, tips, vacatures, middelen en nieuws die in je inbox worden bezorgd
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

HKU - Des Duivels

Undone is klaar

Japanse studio zet Autodesk aan de kant

HDR2EXR voor Rico Theta

Trailer Fractal Time - Julius Horsthuis 360 Film

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten